Betingelser

FIX blev grundlagt 22. februar 2002. Dengang som nu var formålet at skabe et netværk, hvor udvalgte kvinder kunne inspirere hinanden gennem planlagte aktiviteter.

Derudover er det så blevet til at medlemmerne hjælper hinanden på kryds og tværs, primært professionelt – hvilket kun er skønt – og i FIX ånd.

Nye medlemmer tages ind én gang årligt, hvis et nuværende medlem træder ud eller tager orlov – eller medlemmerne synes at vi trænger til nyt blod og en større flok.

Nuværende medlemmer indstiller hver især kvinder medlemmerne mener kunne berige netværket. Via afstemning finder vi frem til hvem der skal kontaktes.

Hvis de kontaktede også er interesserede ser vi hinanden an de følgende arrangementer. Herefter melder det nye medlem  ud, om man er på, hvilket betyder, at man minimum deltager hele det kommende år.

Det er vigtigt for FIX at den enkelte prioriterer netværket – FIX er på den måde ikke en række tilbud man kan vælge at gå til, hvis det lige passer, men en gruppe man vælger til og har et ansvar overfor.

Man kan få orlov fra netværket i en periode, hvis man f.eks. skal til udlandet i længere tid eller er stærkt presset professionelt eller personligt.

At være medlem indebærer også, at man er vært én FIX aften årligt sammen med en anden (eller to) fra netværket, samt at man deltager i netværkets kommunikation på mail og web. At være vært indebærer, at man sammen med en anden fra netværket står for at arrangere hele det pågældende arrangement. Dvs. fastlægger aftenens indhold og oplæg, finder stedet, står for indbydelser, middag og efterfølgende referat/dokumentation, der kort fortæller om aftenens indhold, diskussion, eventuelle litteratur, links samt hvem der deltog.

(Opdateret 2.1.2023) Værten opererer med udgifter på 2700,- kroner per gang til mad, vin og en eventuel mindre gave til ekstern oplægsholder. Til weekenden er der afsat 8500,- og til julefix 5000,- kroner. Alle medlemmer indbetaler et engangsbeløb på 1700,- i begyndelsen af året til dækning af alle årets arrangementer.