Medlemmer

amaliekestler
Amalie Kestler
Redaktør for politikens lederkollegium

Under signaturen ak skriver Amalie ledere i Politiken. Hun har en fortid som politisk redaktør på Ritzau og Information, nyhedsredaktør på Berlingske og presschef for overborgmester Frank Jensen. Amalie blev i 2005-2006 valgt som en af 11 Sauve Scholars til et års ophold i Montreal med fokus på politisk og globale forandringer og forelæsninger på McGill Universty. Hun har bidraget til to bøger om politisk kommunikation med fokus på forholdet mellem politikere og presse. Amalie kom ind i FIX i 2009 og sætter stor pris på muligheden for at mødes med forskellige fagligheder og personligheder i et fortroligt rum.

Født 1976, bor i Hørsholm. Medlem siden 2009.
Kontakt: 60163421, amaliekestler@mac.com

AnetteToennes

Anette Tønnes Pedersen
læge med speciale i gynækologi

Anette blev uddannet læge i 1988 med speciale i gynækologi og obstetrik 2001, ph.d. fra Københavns Universitet i 1997. Hun er overlæge ph.d. på gynækologisk klinik på Rigshospitalet og klinisk lektor ved Københavns Universitet. Hun er tilknyttet konsulent for den lægefaglige hjælpeorganisation Maternity Worldwide. Anette sidder desuden i flere bestyrelser og selskaber, herunder Dansk Selskab for Obstetrik og Gynækolog. Når hun har mulighed for det tager hun ud som fødselslæge og hjælper kvinder i Afrika med at føde under forsvarlige omstændigheder. 

Født 1960, bor i Farum. Medlem siden 2007.
Kontakt: Solhøjpark 19, 3520 Farum, 26701834, atp@dadlnet.dk

AnneKatrineHornemann

Anne Katrine Hornemann
arkitekt

Anne Katrine er stifter og partner i rådgivningsvirksomheden Blue Bakery, der arbejder med byledelse, strategisk kommunikation og aktørinddragelse i byudvikling. Anne Katrine blev uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus i 2001. Herefter var hun med til at stifte arkitektvirksomheden NORD Arkitekter i København og modtog i 2004 Nykredits Motivationspris til talentfulde yngre arkitekter i 2004. Fra 2008-12 var Anne Katrine en af de drivende kræfter i udviklingen af den kreative aktørdrevet bydel Musicon i Roskilde kommune, der fik Byplanprisen 2012.

Født 1973, bor i Jægersborg. Medlem siden 2003.
Kontakt: 26176964,  annekatrine@bluebakery.dk

BirgitteGadeErnst
Birgitte Gade Ernst
arkitekt

Birgitte er Arkitekt MAA og afdelingschef hos Mangor & Nagels. Birgitte står for den daglige ledelse og det overordnede ansvar for afdelingen i København. Birgitte har derudover – i tæt samarbejde med virksomhedens øvrige afdelinger fokus på og bidrager til virksomhedens forretningsudvikling og fremtidige strategi. Birgitte er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2000 med efteruddannelse indenfor aktørinvolvering, strategi og ledelse. Birgitte har studeret i København på Kunstakademiets Arkitektskole, og i London på Kingston University.

Født 1973, bor på Christianshavn. Medlem siden 2005.
Kontakt: Prinsessegade 58 2th, 1422 Kbh. K, 40 81 80 77, gadeernst@gmail.com

CharlotteKnudsen

Charlotte Knudsen
chefkonsulent

Charlotte er politisk og organisatorisk chefkonsulent hos Kost & Ernæringsforbundet, hvor hun primært beskæftiger sig med den politiske og organisatoriske struktur samt analyser og strategier. Hun startede i fagbevægelseni 1999 som forhandlingskonsulent og blev senere forhandlingschef med ansvar for overenskomstforhandlinger på det offentlige og private område med fokus på løn og ansættelsesvilkår for ernæringsprofessionelle, der hovedsagelig består af kvinder. Er bl.a. optaget af Lige løn for lige arbejde og en større anerkendelse af de typiske kvindefag.

Født 1965 og bor på Frederiksberg. Medlem siden 2014.
Kontakt: Frederiksberg, 40318784, charlotteknudsen21@gmail.com

ChristinaWilson

Christina Wilson
kulturleder & kunsthistoriker

Christina er kunstrådgiver i eget firma. Hendes kunder kommer fra mange af kunstverdenen. Hun hjælper private kunstsamlere med at købe kunst og hun har desuden stor erfaring med at coache eller rådgive kunstnere om deres kunstneriske praksis. Christina er uddannet kunsthistoriker med en overbygning i ledelse og organisation, hvilket betyder at hun også arbejder med strategiudvikling for museer og kulturelle organisationer. Christina har tidligere haft sit eget kunstgalleri. Christina synes at FIX er skøn at være en del af, fordi alle er respektfulde overfor hinandens forskelligheder.

Født 1963, bor i København. Medlem siden 2012.
Kontakt: Islands Brygge 29, 2300 København S, 28397160, christina@christinawilson.net

IdaVesterdal
Ida Vesterdal
Innovationskonsulent

Ida tog initiativ til FIX i 202, da noget af det hun elsker mest ved livet er at bringe folk sammen til fælles udvikling. Ida er innovationskonsulent i eget firma, ViaDesign. I samarbejde med designere og organisationsudviklere hjælper hun virksomheder med at styrke deres innovationsarbejde med udgangspunkt i hendes specialer brugercentreret design og innovationsledelse. Ida er tidligere leder i Novo Nordisk, R&D og uddannet cand. mag. i kulturformidling. Det hun holder mest af ved FIX er de intense diskussioner og de mange rum FIX færdes i.

Født 1971, bor i Birkerød. Medlem siden 2002.
Kontakt: 26 27 07 62, iv@viadesign.dk

KasiaGasparski

Kasia Gasparski
guldsmed og designer

Kasia er en af landets mest anerkendte guldsmede og har gennem sin snart 20 årige karriere modtaget et væld af priser og udmærkelser. Bl.a. Statens Kunstfonds 3-årige legat. Hun har også været repræsentant for guldsmedefaget ved Dronningens Kunstnerbal og solgt smykker til Museum of Modern Art i N.Y., Statens Kunstfonds samling og Designmuseum Danmark. Nyeste skud på stammen er en sideløbende design-virksomhed, FLOORPLAAN, der fremstiller mobiler/ dekoration med udgangspunkt i grundplaner af bygninger; i første omgang kirker. Ideen udspringer af smykkerdesigns.

Født 1966, bor i København. Medlem siden 2007.
Kontakt Butik: Kompagnistræde 25, 1208 København K, 33 14 16 80, www.kasia.dk
Kontakt privat: Thorshavnsgade 12, 1., 2300 københavn S, 32 54 65 31, kasia@kasia.dk

KatjaØderHansen

Katja Øder Schlesinger
Senior designantropolog & innovationskonsulent

Katja arbejder passioneret med at koble antropologi og design. Hun leder og faciliterer designprocesser, skaber dybe indsigter og omsætter dem til nytænkende løsninger i samarbejde med forskellige fagligheder og eksperter. Katja er selvstændig med KØSCH og har tidligeret arbejdet hos designfirmaet 1508, konsulentfirmaet Antropologerne og internt i Søfartsstyrelsen på et flere-årigt innovationsprojekt. Katja er også censor på Designskolen i København og underviser på MasterClass-uddannelsen samme sted. Katja elsker FIX for at være et alsidigt, livligt og begavet frirum med højt til loftet.

Født 1973, bor i Emdrup. Medlem siden 2002.
Kontakt: +45 2871 1302, hello@koesch.dk, fruoeder@gmail.com Højmosevej 29, 2400 Kbh NV

 

pro_Lea

Lea Schick
Forsker og underviser

Lea arbejder på IT Universitet i København, hvor hun passioneret forsker i krydsfeltet mellem kunst, energi og bæredygtighed. Hun færdiggjorde sin PhD Composing for Engagement – studies in sm/art infrastructures i 2015, og underviser nu i Bæredygtige Fremtider på designuddannelsen på IT Universitet. Lea har en baggrund i kunst og design og søger konstant nye muligheder for at kombinere kunsten med forskning og bæredygtig omstilling. Hun glæder sig til at være med i Fix og kunne møde spændende kvinder og have tid til at fordybe sig i vedrørende samtaler.

Født 1980, bor i København. Medlem siden 2016.
Kontakt: 27265479, leaschick@itu.dk

pro_lisbeth
Lisbeth Nielsen
Direktør Sundhedsdatastyrelsen

Lisbeth er direktør for Sundhedsdatastyrelsen, der arbejder for et sundere Danmark gennem brug af digitale løsninger og data om danskernes sundhed. Hun har arbejdet i interesseorganisationer, på hospital og i it-branchen, altid med sundhedsvæsenet som omdrejningspunkt. Lisbeth er optaget af, hvordan hun som leder bringer interessenter og fagligheder sammen for at skabe bedre løsninger. Hun er uddannet kandidat i offentlig forvaltning fra RUC i 1998 og trådte sine ledelsesmæssige barnesko i Ungdommens Røde Kors i studietiden.

Født 1970, bor på Østerbro. Medlem siden 2016.
Kontakt: 2134 1202, lisbeth.nielsen@me.com

LotteAndersen

Lotte Andersen
skuespiller/sanger/instruktør

Lotte har været skuespiller siden 1984. Hun startede sin karriere i sceneensemblet DR. Dante, hvor hun spillede og regerede på teatret DR.Dantes Aveny i 90’erne. Hun har spillet i utallige film og tv-serier og senest har Lottes yndlingsbeskæftigelse været at udvide rammerne  indenfor hendes felt. Hun er udkommet med to musikproduktioner, to dokumentarfilm og har i 2015 haft sin debut som sceneinstruktør, producent og dramatiker. Alene det at iværksætte og opfinde nye kommunikationsformer og hybrider indenfor teater, musik og film er noget af det bedste hun ved. Fix er en dejlig stimulering af netop denne tværfaglighed.

Født 1963, bor i Ordrup. Medlem siden 2005.
Kontakt: www.lottea.dkwww.myspace.com/lotteandersen

Malene Sakskilde
Kulturproducent og netværksmedarbejder

Malene har en kunstbaggrund fra England og uddannet sig til Kulturproducent i Malmö. Det har i mange år været hendes virke at udvikle og formidle kultur. Siden 2010 har fokus drejet sig i retning mod social innovation og entreprenørskab. Det betyder bl.a. at hun nu har sit daglige virke i den boligsociale sektor. Nærmere bestemt netværksmedarbejder i tre boligområder i Valby. Et arbejde, hvor hun udvikler netværk mellem beboere og understøtter de initiativer, som har gavn for fællesskabet.

Født 1971, bor på Amager. Medlem i perioden 2002-2011 og igen fra 2017.
Kontakt: 21907591, sakskilde@yahoo.com

pro_mettekorsgaard
Mette Korsgaard
Dokumentarfilminstruktør

Mette er instruktør og producent i eget firma, Kragefilm, som hun oprettede i 2011. Hun har instrueret/produceret bl.a. ’Min barndom i helvede’, der vandt ’Årets Dokumentarfilm Guldpris’ og ’TV-prisen – Årets bedste dokumentar’. Hendes seneste film, ’Bonnie og de tusinde mænd’, havde premiere på DR i 2015.  Hun har desuden skrevet håndbogen ’Festskrift for halvgamle krager’, der udkom på Peoples Press 2013. Mette er oprindelig uddannet journalist, var først reporter på Jyllands-Posten og herefter tilrettelægger og redaktør på DRTV i Aarhus.

Født 1958 i Aalborg. Bor på Folkets Alle 30, 2000 Frederiksberg. Medlem siden 2016
Kontakt: 60171387, mettekorsgaard@gmail.com

RikkeChristensen

Rikke Frost Christensen
Senior Manager, Global Sourcing

Ingeniør med en international business profil både i international virksomheder og som selvstændig. Rikke har omfattende erhvervs- og ledelses erfaring, hvor hun i perioder har været udstationeret ihv. Tyskland, Kina, Filippinerne og Singapore. I dag sidder Rikke som Project Sourcing Manager for FOSS. Muligheden for at genspejle sig selv i en fremmed kultur har givet indsigt i, hvordan der etableres synergier og skabes resultater i samarbejde med andre kulturer. I 2012 var Rikke medforfatter til bogen “Myten om Magten” – en debatbog om dansk topledelse. Hun lever efter mottoet, at der altid er en løsning og hun ynder at se, skabe og udforske muligheder.

Født 1970, bor i Pederstrup ved Ballerup. Medlem siden 2012.
Kontakt: 60864170, 25byager@gmail.com

RikkeUlk

Rikke Ulk
antropolog

Rikke er antropolog (uddannet fra Købehavns Universitet i 2002) og grundlægger af Danmarks føste designantropologiske konsulenthus Antropologerne ApS, hvor hun som chefantropolog og direktør arbejder med at skabe forståelse og forandring, der virker i hverdagen og har brugerne med. Rikke har et enormt netværk, hun elsker at give til andre og er god til se sammenhænge og muligheder. Rikke værdsætter forskelligheden i fix og den skønne blanding af det personlige og professionelle, der præger både medlemmerne, arrangementerne og engagementet.

Født 1970, bor i Klampenborg. Medlem siden 2003.
Kontakt: 28 11 20 10, ru@antropologerne.com

pro_signemalene3

Signe Malene Berg
præst

Signe Malene trives bedst, når der er åbent for kreative processer, hvor hun kan tilegne sig ny viden og indsigt og være med til at skabe konstruktive bidrag til samfundet og fællesskabet. Hun hader til gengæld debatter, hvor det handler om at vinde og lade den anden stå som taber. Hun er med i FIX, fordi der her i et både legelystent, humoristisk og begavet miljø er mulighed for at gå på tværs af grænsesætninger og opdage nye og anderledes måder at se og skrue virkeligheden og livet sammen på end den, hun selv kender til og tager for givet. Signe Malene arbejder i Natkirken poetisk-kunstnerisk med liturgisk og diakonal fornyelse i folkekirken og har gjort det siden hun i 1999 blev ansat til at starte, lede og udvikle natkirkeprojektet.

Født 1970, bor på Østerbro. Medlem siden 2005.
Kontakt: Vor Frue kirke, Nørregade 8, 1165 K, 61616229, pastorberg@domkirken.dk

TrinePlambech180x180

Trine Plambech
Principal Green Urban Designer

Trine er uddannet landskabsarkitekt og interaktionsdesigner og ansat på Alexandra Instituttet. Her arbejder hun med løsninger til fremtidens grønne byer og er bl.a. optaget af at undersøge, hvordan teknologi kan bruges til at understøtte bæredygtig adfærd og fremme koblingen mellem mennesker og natur – et emne hun også udforsker og skriver om på bloggen Nature Ally. Hun har mangeårig erfaring med brugerinddragelse og ledelse af tværfaglige innovationsprocesser og stor viden om, hvordan man fremmer og bringer kreativiteten i spil.

Født 1975, bor på Frederiksberg. Medlem siden 2002.
Kontakt: 30236622, tp@itu.dk

TrineRoss

Trine Ross
Magister i Kunsthistorie

Trine har siden 1998 skrevet om kunst i Politiken, nu suppleret med sitet www.trineross.com, hvor adskillige tusind hver måned tjekker hendes tips, anmeldelser og tanker om kunst. Man kan også opleve Trine i DR K’s ’Kunstquiz’, samt i en række andre programmer, først og fremmest om kunst. Desuden skriver Trine bøger og kataloger, holder foredrag, fungerer som rejseleder ogfortæller i det hele taget så meget som muligt om den kunst, hun er så passioneret optaget af!

Født 1965, bor i København. Medlem siden 2012
Kontakt: trine.ross@gmail.comwww.trineross.com

TrineSøndergaard

Trine Søndergaard
Fotograf & billedkunstner

Trine er fotografibaseret billedkunstner og hendes arbejde er præget af en præcision og sensibilitet, der eksisterer sideløbende med en undersøgelse af fotografiet som medie og dets grænser. Hun udstiller på den danske og internationale kunstscene og er rigt repræsenteret i museumssamlinger herhjemme og i udlandet. Trine er modtager af blandt andet Albert Renger-Patzsch Prize og Statens Kunstfonds 3 årige arbejdslegat og hun er repræsenteret af Martin Asbæk Gallery, København og Bruce Silverstein Gallery, New York.

Født 1972, bor på Amager. Medlem siden 2012.
Kontakt: 28 76 47 19, www.trinesondergaard.com

Tidligere medlemmer:

Gitte Balslev, medlem i perioden: 2002-2004
Ingrid Kristensen, medlem i perioden: 2002-2004
Anne Sophie Spanner Witzke, medlem i perioden: 2002-2004
Mia Stensgaard, medlem i perioden: 2005-2008
Sara Jabr, medlem i perioden: 2008
Nana Benjaminsen, medlem i perioden: 2002-2010
Carla Camilla Hjort, medlem i perioden: 2009
Kirstine Stubbe Teglbjærg, medlem i perioden: 2009
Tanya Spencer, medlem i perioden: 2008-2009
Johanne Duus Hornemann, medlem i perioden:2005-2011
Dy Plambech, medlem i perioden: 2012
Mette Nørbjerg, medlem i perioden: 2009-2014
Annemarie Meisling, medlem i perioden: 2008-2014
Laura Enna Winther, medlem i perioden: 2014 – 2015
Anne Lise Marstrand-Jørgensen, medlem i perioden: 2014-2016

Advertisements