Medlemmer

AnetteToennes

Anette Tønnes Pedersen
læge med speciale i gynækologi

Anette er speciallæge i Gynækologi og Obstetrik og ansat som overlæge på Gynækologisk klinik og Fertilitetsklinikken på Rigshospitalet samt klinisk lektor ved Københavns Universitet. Anette er desuden tilknyttet Præventionsklinikken i Sex & Samfund, portalen Medicin.dk samt Maternity Foundation som lægefaglig konsulent. Anette har siddet i flere bestyrelser og selskaber, herunder Dansk Selskab for Obstetrik og Gynækolog, Nordic Federation Obstetrics and Gynecology samt Executive Board/Scientific Comittee, International Federation of Gynecology and Obstetrics. Underviser og foredragsholder om blandt andet kvindelige kønshormoner, overgangsalder, DSD (Disorders of Sex Development), reproduktion og fertilitetskirurgi. Forfatter til videnskabelige artikler og bogkapitler.  Har arbejdet i både Grønland og Afrika. Uddannet Cand.med Københavns Universitet og har en tillægsuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole. Elsker at dykke, sejle og farven blå. Drømmer om at rejse ud i den vide verden og bidrage på et mere konkret plan.

Født 1960, bor på Christianshavn og lidt på Bornholm. Medlem siden 2007.
Kontakt: Johan Semps Gade 1, 1402 København K, mobil 2670 1834, atp@dadlnet.dk

Anna Brønsted
Komponist, sanger & musiker

Anna er uddannet sanger og musiker fra Det Jyske Musikkonservatorium. Har derudover en Master i Music Management også fra DJM. Annas kompositoriske hovedfokus er projektet Our Broken Garden med hvilket hun har 3 udgivelser bag sig. Derudover fungerer hun som musiker, bassist og pianist, i forskellige orkestre og har spillet med i en række teaterforestillinger på bl.a Århus Teater, Aveny T, Folketeateret og Nørrebro Teater.

Født 1974, bor i København. Medlem siden 2018.

AnnemarieMeisling_170x170

Anne Marie Meisling
Senior Director, Corporate Affairs

Annemarie Meisling har dedikeret sin karriere til at arbejde med bæredygtig omstilling i Danmark og internationalt. Hun er en erfaren leder og Senior Director for Sustainability, kommunikation, Public Affairs og Corporate Branding i Chr. Hansen. Hun er har en lang karriere inden for den private sektor, herunder fra Novo Nordisk, COWI, Verdensbanken, Dansk Industri og Udenrigsministeriet.

Født 1974, bor i Ordrup. Medlem i perioden 2008-2014 og igen fra 2021.
Kontakt: 52180168, DKANME@chr-hansen.com

AnneSimonsen_170x170

Anne Jonstrup Simonsen
konservator

Anne Jonstrup Simonsen er konservator og selvstændig med virksomheden Københavns Konservator. Anne Simonsen mener, at kunst og arkitekturs originale udtryk er vigtigt at værne om. Hun brænder for at få bygnings- og arkivalske undersøgelser til at udgøre et solidt fundament for kunderne (arkitekter, private samlere, museer, kirker og kommuner), så tradition og forandring kan gå hånd i hånd. På baggrund af sit kendskab til kunst– og arkitekturhistorie skaber hun grundlaget for dem, der arbejder med historiske huse. Hendes mange års erfaring med historisk interiør bruges til at rådgive om farvesætning.

Født 19xx, bor i København. Medlem siden 2021.
Kontakt: 22166208, anne@koebenhavnskonservator.dk

AnneKatrineHornemann

Anne Katrine Hornemann
arkitekt

Anne Katrine er stifter og partner i rådgivningsvirksomheden Blue Bakery, der arbejder med byledelse, strategisk kommunikation og aktørinddragelse i byudvikling. Anne Katrine blev uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus i 2001. Herefter var hun med til at stifte arkitektvirksomheden NORD Arkitekter i København og modtog i 2004 Nykredits Motivationspris til talentfulde yngre arkitekter i 2004. Fra 2008-12 var Anne Katrine en af de drivende kræfter i udviklingen af den kreative aktørdrevet bydel Musicon i Roskilde kommune, der fik Byplanprisen 2012.

Født 1973, bor i Jægersborg. Medlem siden 2003.
Kontakt: 26176964,  annekatrine@bluebakery.dk

pro_birgitte
Birgitte Gade Ernst
partner, ARKITEKT maa

Birgitte er arkitekt og partner i Arkitema med ansvar for tegnestuens hospitals- og sundhedsprojekter. Hendes engagement i arkitekturens mange muligheder for at skabe rum, der fremmer trivsel og helbredelse, afspejles i tegnestuens præmierede sundhedsarkitektur. Birgitte er specialiseret i Helende Arkitektur og Evidence Based Design og inviteres ofte som oplægsholder på toneangivende internationale konferencer. Birgitte er uddannet fra KDAK i 2000 og siden med efteruddannelse indenfor aktørinvolvering, strategi og ledelse. Hun er siden 2019 bestyrelsesmedlem i FSTA, Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur.

Født 1973, bor i København. Medlem siden 2005.
Kontakt: 4081 8077, bern@arkitema.com

CharlotteKnudsen

Charlotte Knudsen
chefkonsulent

Charlotte er politisk og organisatorisk chefkonsulent hos Kost & Ernæringsforbundet, hvor hun primært beskæftiger sig med den politiske og organisatoriske struktur samt analyser og strategier. Hun startede i fagbevægelseni 1999 som forhandlingskonsulent og blev senere forhandlingschef med ansvar for overenskomstforhandlinger på det offentlige og private område med fokus på løn og ansættelsesvilkår for ernæringsprofessionelle, der hovedsagelig består af kvinder. Er bl.a. optaget af Lige løn for lige arbejde og en større anerkendelse af de typiske kvindefag.

Født 1965 og bor på Frederiksberg. Medlem siden 2014.
Kontakt: 40318784, charlotteknudsen21@gmail.com

ChristinaWilson

Christina Wilson
kulturleder & kunsthistoriker

Christina er programdirektør for Art Week Copenhagen, som er Københavns kunstuge og festival for billedkunst, der organiseres i tæt samarbejde med byens udstillingssteder. Hun er også ejer af kunstrådgivningsfirmaet Christina Wilson Art Advisory. Virksomheden tilbyder en række konsulent- og coachingydelser indenfor området Art & Business, derudover rådgiver hun kunstnere og organisationer i forretningsudvikling med udgangspunkt i deres kunstneriske praksis eller kulturelle aktiviteter. Tidligere var hun ejer og leder af det nu lukkede Galleri Christina Wilson i København.

Født 1963, bor i København. Medlem siden 2012.
Kontakt: Islands Brygge 112, 2300 København S, 28397160, christina@christinawilson.net

IdaVesterdal
Ida Vesterdal
innovationskonsulent

Ida tog initiativ til FIX i 2002, da noget af det hun elsker mest ved livet er at bringe folk sammen til fælles udvikling. Ida er innovationskonsulent i eget firma, ViaDesign. I samarbejde med designere og organisationsudviklere hjælper hun virksomheder med at styrke deres innovationsarbejde med udgangspunkt i hendes specialer brugercentreret design og innovationsledelse. Ida er tidligere leder i Novo Nordisk, R&D og uddannet cand. mag. i kulturformidling. Det hun holder mest af ved FIX er de intense diskussioner og de mange rum FIX færdes i.

Født 1971, bor i Birkerød. Medlem siden 2002.
Kontakt: 26 27 07 62, iv@viadesign.dk

KasiaGasparski

Kasia Gasparski
guldsmed og designer

Kasia er en af landets mest anerkendte guldsmede og har gennem sin snart 20 årige karriere modtaget et væld af priser og udmærkelser. Bl.a. Statens Kunstfonds 3-årige legat. Hun har også været repræsentant for guldsmedefaget ved Dronningens Kunstnerbal og solgt smykker til Museum of Modern Art i N.Y., Statens Kunstfonds samling og Designmuseum Danmark. Nyeste skud på stammen er en sideløbende design-virksomhed, FLOORPLAAN, der fremstiller mobiler/ dekoration med udgangspunkt i grundplaner af bygninger; i første omgang kirker. Ideen udspringer af smykkerdesigns.

Født 1966, bor i København. Medlem siden 2007.
Kontakt Butik: Kompagnistræde 25, 1208 København K, 33 14 16 80, www.kasia.dk
Kontakt privat: Thorshavnsgade 12, 1., 2300 københavn S, 32 54 65 31, kasia@kasia.dk

KatjaØderHansen

Katja Øder Schlesinger
senior designantropolog & innovationskonsulent

Katja arbejder passioneret med at koble antropologi og design. Hun leder og faciliterer designprocesser, skaber dybe, strategiske brugerindsigter og omsætter dem til nytænkende løsninger i samarbejde med relevante fagligheder og eksperter. Katja er særligt optaget af at integrere bæredygtighed og verdensmål i udviklingen af nye løsninger og gøre det komplekse forståeligt gennem visual sense-making. Katja er selvstændig med KØSCH og har tidligeret arbejdet hos designfirmaet 1508, konsulentfirmaet Antropologerne, i Søfartsstyrelsens innovationsafdeling og på Designskolen i København som sensor og gæsteunderviser på Master Class uddannelsen. Katja elsker FIX for at være et alsidigt, livligt og begavet frirum med højt til loftet.

Født 1973, bor i Emdrup. Medlem siden 2002.
Kontakt: 2871 1302, hello@koesch.dk

pro_Lea

Lea Schick
research & innovationspecialist

Lea brænder for at arbejde med klimaudfordringer, mennesker og innovation. Hun arbejder på Alexandra Instituttet, hvor hun arbejder med bæredygtig omstilling gennem IT og cirkulære forretningsudvikling. Hun er tidligere uddannet fra og har arbejdet på IT Universitet i København, hvor hun stadig vejleder studerende og underviser som ekstern lektor i bæredygtighed. Lea har en baggrund i kunst og design og søger konstant nye muligheder for at kombinere kunsten med forskning og bæredygtig omstilling. Hun bor til daglig i en hyggelig haveforening på Amager, hvor hun nyder at leve småt men i fællesskab med dejlige, spændende mennesker.

Født 1980, bor i København. Medlem siden 2016.
Kontakt: 27265479, lea.schick@alexandra.dk

LineJensen_170x170

Line Jensen
tegner og fortæller

Line er uddannet grafisk designer, men lever af at fortælle historier fra virkeligheden på sin instagramkonto linejensen_illu. Hun har udgivet flere bøger med selvbiografiske tegninger og en børnebog om Tove Ditlevsen.
Line brænder for de specifikke detaljer i den universelle fortælling, og at vi skal være ordentlige mod hinanden og verden. Privat bor hun i en haveforening på Amager med en mand og tre børn, og det er stort set det, hun har baseret hele sin karriere på.
I oktober 2020 åbnede hun butik i Nansensgade, hvorfra hun sælger prints, bøger, postkort mm med sine illustrationer på.

Født 1976, bor i København. Medlem siden 2021.
Kontakt: 26276765, mail@linejensen.org

Butik: Nansensgade 55, 1366 Kbh K

pro_lisbeth
Lisbeth Nielsen
direktør Sundhedsdatastyrelsen

Lisbeth er direktør for Sundhedsdatastyrelsen, der arbejder for et sundere Danmark gennem brug af digitale løsninger og data om danskernes sundhed. Hun har arbejdet i interesseorganisationer, på hospital og i it-branchen, altid med sundhedsvæsenet som omdrejningspunkt. Lisbeth er optaget af, hvordan hun som leder bringer interessenter og fagligheder sammen for at skabe bedre løsninger. Hun er uddannet kandidat i offentlig forvaltning fra RUC i 1998 og trådte sine ledelsesmæssige barnesko i Ungdommens Røde Kors i studietiden.

Født 1970, bor på Østerbro. Medlem siden 2016.
Kontakt: 2134 1202, lisbeth.nielsen@me.com

lotte

Lotte Andersen
skuespiller/sanger/instruktør

Lotte har været skuespiller siden 1984. Hun startede sin karriere i sceneensemblet DR. Dante, hvor hun spillede og regerede på teatret DR.Dantes Aveny i 90’erne. Hun har spillet i utallige film og tv-serier og senest har Lottes yndlingsbeskæftigelse været at udvide rammerne  indenfor hendes felt. Hun er udkommet med to musikproduktioner, to dokumentarfilm og har i 2015 haft sin debut som sceneinstruktør, producent og dramatiker. I 2018 udgav hun sammen med fixmedlem Amalie Kestler en brevroman på Gyldendal om komponist Carl Nielsen og billedhugger Annemarie Carl Nielsen: Carl og Marie Alene det at iværksætte og opfinde nye kommunikationsformer og hybrider indenfor teater, musik og film er noget af det bedste hun ved. Fix er en dejlig stimulering af netop denne tværfaglighed.

Født 1963, bor i Ordrup. Medlem siden 2005.
Kontakt: www.lottea.dkwww.myspace.com/lotteandersen

Malene Sakskilde
Kulturproducent & netværkskoordinator

Malene har en kunstbaggrund fra England og har uddannet sig til Kulturproducent på Malmö Högskola. Det har i mange år været hendes virke at udvikle og formidle kultur. Siden 2010 har fokus drejet sig i retning mod social innovation og entreprenørskab. Det betyder bl.a. at hun nu har sit daglige virke i den boligsociale sektor. Nærmere bestemt netværkskoordinator i tre boligområder i Valby. Et arbejde, hvor hun udvikler netværk mellem beboere og understøtter de initiativer, som har gavn for fællesskabet. Parallelt med FIX, er Malene en del af CirkuLær. Et fællesskab, der udvikling læring og formidling af cirkulær tænkning hos børn, familier og borgere generelt.

Født 1971, bor på Amager. Medlem i perioden 2002-2011 og igen fra 2017.
Kontakt: 21907591, sakskilde@yahoo.com

RikkeChristensen

Rikke Frost Christensen
Director, Supply Chain

Ingeniør med en international business profil både i international virksomheder og som selvstændig. Rikke har omfattende erhvervs- og ledelses erfaring, hvor hun i perioder har været udstationeret ihv. Tyskland, Kina, Filippinerne og Singapore. Muligheden for at genspejle sig selv i en fremmed kultur har givet indsigt i, hvordan der etableres synergier og skabes resultater i samarbejde med andre kulturer. I 2012 var Rikke medforfatter til bogen “Myten om Magten” – en debatbog om dansk topledelse. I dag er hun Global Supply Chain Director i BK Medical. En virksomhed hvor hun er en del af et større purpose. Hun lever efter mottoet, at der altid er en løsning.

Født 1970. Bor i Bagsværd. Medlem siden 2012.
Kontakt: 60864170, 25byager@gmail.com

RikkeU

Rikke Ulk
antropolog, grundlægger af firmaet antropologerne

Rikke er antropolog fra Købehavns Universitet (2002) og grundlægger af Danmarks føste antropologiske konsulenthus, Antropologerne (2003). Hun har boet i Brasilien i 2,5 år og har sit speciale i New Yorks klubliv. Rikke har været barn i 70’erne, politisk græsrod i 80’erne, spillet musik i 90’erne og har stiftet familie og firma i 00’erne. I slutningen af 10’erne flyttede Rikke med familie og firma til Samsø for at bo og arbejde derfra. Rikke vil i 20’erne intensivere sin ‘love local reach global’ fra hendes bopæl og fra kontor på Samsø, Samlingens ø eller øen i midten. Her arbejder hun på at flytte en eksisterende friskole ud i en skov – skolen for børnedygtighed – og hun tager del i landsbyfællesskabet i Stauns og andre fællesskaber når hun rider, vinterbader, ror i kajak og spiller bordtennis på den lille ø. I 2022 vil hun engagere sig 1:1 i de form for lederskab og initiativer, hun mener verden har brug for. Rikke driver Antropologerne uden fastansatte, i en fleksibel freelance-form og er med i globale netværk som REACH (globaldesignresearchnetwork, der har en udgivelse på vej) og netværket WTWNA (WhyTheWorldNeedsAnthropology). Bogen “Why the world needs Anthropologists”, som Rikke har bidraget til i 2020, kan fås her (link).

Født 1970, bor på Samsø. Medlem siden 2003.
Kontakt: 28 11 20 10, ru@antropologerne.com

pro_signemalene3

Signe Malene Berg
præst

Signe Malene trives bedst, når der er åbent for kreative processer, hvor hun kan tilegne sig ny viden og indsigt og være med til at skabe konstruktive bidrag til samfundet og fællesskabet. Hun hader til gengæld debatter, hvor det handler om at vinde og lade den anden stå som taber. Hun er med i FIX, fordi der her i et både legelystent, humoristisk og begavet miljø er mulighed for at gå på tværs af grænsesætninger og opdage nye og anderledes måder at se og skrue virkeligheden og livet sammen på end den, hun selv kender til og tager for givet. Signe Malene arbejder i Natkirken poetisk-kunstnerisk med liturgisk og diakonal fornyelse i folkekirken og har gjort det siden hun i 1999 blev ansat til at starte, lede og udvikle natkirkeprojektet.

Født 1970, bor på Østerbro. Medlem siden 2005.
Kontakt: Vor Frue kirke, Nørregade 8, 1165 K, 61616229, pastorberg@domkirken.dk

TrinePlambech180x180

Trine Plambech
manager, intelligent sustainability

Trine er uddannet landskabsarkitekt og interaktionsdesigner og ansat på Alexandra Instituttet. Her arbejder hun med løsninger til fremtidens grønne byer og er bl.a. optaget af at undersøge, hvordan teknologi kan bruges til at understøtte bæredygtig adfærd og fremme koblingen mellem mennesker og natur. Hun har mangeårig erfaring med brugerinddragelse og ledelse af tværfaglige innovationsprocesser og stor viden om, hvordan man kan bruge digitaliseringen som løftestang for verdensmålene.

Medlem siden 2002.

TrineRoss

Trine Ross
magister i Kunsthistorie

Trine har siden 1998 skrevet om kunst i Politiken, nu suppleret med sitet www.trineross.com, hvor adskillige tusind hver måned tjekker hendes tips, anmeldelser og tanker om kunst. Man kan også opleve Trine i DR K’s ’Kunstquiz’, samt i en række andre programmer, først og fremmest om kunst. Desuden skriver Trine bøger og kataloger, holder foredrag, fungerer som rejseleder ogfortæller i det hele taget så meget som muligt om den kunst, hun er så passioneret optaget af!

Født 1965, bor i København. Medlem siden 2012
Kontakt: trine.ross@gmail.comwww.trineross.com

TrineS

Trine Søndergaard
dansk fotografibaseret billedkunstner
Trine Søndergaards arbejde er præget af en præcision og sensibilitet, der eksisterer sideløbende med en undersøgelse af fotografiet som medie og dets grænser. Internationalt anderkendt for sin tyste og kraftfulde billedsprog og modtager af blandt andet den tyste Albert Renger-Patzsch Prize og Statens Kunstfonds 3 årige arbejdslegat. Trine Søndergaard har udstillet solo- og i gruppeudstillinger verden rundt og er repræsenteret i en lang række internationale museumssamlinger, herunder Montreal Museum of Fine Art-Canada, The J.Paul Getty Museum-USA, MUSAC-Spanien, Göteborg Museum of Art-Sverige, Nasjonalmuseet-Norge, The Israel Museum-Israel,  Maison Européenne de la Photographie-Frankrig og AROS-Danmark. Repræsenteret af Martin Asbæk Gallery, København

Født 1972, bor i København. Medlem siden 2012.
www.trinesondergaard.com

Tidligere medlemmer:

Gitte Balslev, medlem i perioden: 2002-2004
Ingrid Kristensen, medlem i perioden: 2002-2004
Anne Sophie Spanner Witzke, medlem i perioden: 2002-2004
Mia Stensgaard, medlem i perioden: 2005-2008
Sara Jabr, medlem i perioden: 2008
Nana Benjaminsen, medlem i perioden: 2002-2010
Carla Camilla Hjort, medlem i perioden: 2009
Kirstine Stubbe Teglbjærg, medlem i perioden: 2009
Tanya Spencer, medlem i perioden: 2008-2009
Johanne Duus Hornemann, medlem i perioden:2005-2011
Dy Plambech, medlem i perioden: 2012
Mette Nørbjerg, medlem i perioden: 2009-2014
Laura Enna Winther, medlem i perioden: 2014 – 2015
Anne Lise Marstrand-Jørgensen, medlem i perioden: 2014-2016
Amalie Kestler, medlem i perioden 2009-2020
Mette Korsgaard, medlem i perioden 2016-2020