Fortidens og nutidens heltinder

on

Glæd dig til en aften, hvor vi hylder og går bagom fortidens heltinder og trækker linjerne frem til nutiden ved at skrive vores egne heltinde-biografier.
Vi får besøg af professor, dr.phil. Birgitte Possing, der fortæller om hendes mangeårige arbejde med at få kvinderne skrevet frem i lyset. Hun har tidligere lavet en doktor dispotats om Natalie Zahle og den store betydning hun fik for den danske folkeskole.

Nu arbejder Possing med et bogprojekt under titlen Argumenter mod kvinder, der undersøger de mange argumenter der findes op igennem historien mod kvinder i ledende poster. Inspireret af Possings oplæg skal vi dernæst – kort og godt – skrive hinandens heltinde-biografier med fokus på det vi hver især har bedrevet og den betydning det har
for udviklingen af verdens gang!

Dato: 31. maj 2018
Værter: Lotte, Trine R og Ida
Sted: Festsalen, N. Zahle Gymnasieskole, København K
Deltagere: Rikke U, Rikke C, Katja, Malene, Christina, Anne-Katrine, Charlotte, Lisbeth, Trine S

One Comment

  1. Pingback: 2018 – FIX

Der er lukket for kommentarer.