En aften med Gongs N’ Roses

Vi blev budt indenfor hos Louise Lolle, som har virksomheden Gongs N’ Roses. En Gong er et asiatisk instrument. Dens lyd er ufatteligt bredspektret med et væld af over- og undertoner i et uforudsigeligt mønster, hvilket gør, at man som modtager lynhurtigt overgiver sig til dens kraft. Mange oplever en Gongmeditation som en rejse ind og ud af dem selv, ja sågar ind og ud af universet.  Fixerne var helt stille mens Louise førte os gennem vores rejse af lyd.

Bagefter, over en dejlig middag, delte vi erfaringer med Louise om hendes praksis som musiker og om de tanker og følelser, som hun og mange andre oplever, når man står på tærsklen til at sende sin kunst ud i offentligheden.

Dato: 12. oktober 2021
Værter: Birgitte, Line og Lea
Sted: Amager
Deltagere: Anette, Anna, Anne, Birgitte, Charlotte, Christina, Ida, Kasia, Katja, Lea, Line, Lisbeth, Rikke U, Signe Malene og Trine R og Trine S