Året 2022

FIX i 2022

I 2022 har netværket fix 20 års jubilæum. Det fejrer vi i 2022 ved at udfolde ‘jubilæum’ som årets tema.

Om vi skal fejre og udforske hvad netværk egentlig er og kan, hjælpe med at stifte nye netværk, hylde kvinder, unge som gamle, gå i dybden med ‘jubilæum’ i forskellige optikker, lave medley af højdepunkter gennem tiden, gen-inviterer og fejre med dem, der har gæstet og bidraget til netværket gennem årene, eller gense de tidligere medlemmer, der ikke er i fix mere – det vil, som ved alle de andre år i fix, være op til de konkret arrangementers værtsgrupper at bestemme. Vi glæder os til et år i overraskelsernes og fejringens tegn.

FIX datoer og arrangører 2022

Tirsdag d. 1. februar
Rikke F.C., Anette, Lea

Mandag d. 14. marts
Malene, Signe Malene, Anne

Torsdag d. 28. april
Birgitte, Trine S

Mandag d. 13. juni
Rikke U, Christina

Weekend d. 3.-4. september
Anne Katrine, Kasia, Line, AnneMarie

Tirsdag d. 25. oktober
Trine P, Lisbeth, Charlotte

Fredag d. 25. november (juleFIX)
Trine R, Ida, Katja