Bakterier til kamp mod globale udfordringer

Aftenen handler om, hvordan verdensmål og produkter til masserne kan være med til at skabe en mere bæredygtig verden. Vi får besøg af Annemarie Meisling. Hun er tidligere FIX-meldem og Sustainability Director hos Chr. Hansen, der for nyligt blev kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed på World Economic Forum i Davos. Vi skal høre om successen fra hestens egen mund (hvordan verdensmål og gode bakterier er med til at skabe en mere bæredygtig verden) og så bliver vi også inviteret med ind i maskinrummet, når Annemarie bl.a. er interesseret i at høre FIX’s bud på, hvordan virksomheden bedst bruger sin flotte position til at skabe mest muligt impact?

Dato: Torsdag d 12. juni 20I9
Værter: Signe Malene, Rikke U og Katja
Gæst: Annemarie Meisling, Director, Sustainability, Chr. Hansen – og tidligere FIX-medlem!
Sted: Sted: Poshtel, ved Sundkaj/Klubiensvej 30, 2150 Kbh Ø
Deltagere: Anette, Anna, Anne Katrine, Ida, Charlotte, Kasia, Lisbeth, Lotte, Rikke C, Mette, Trine P, og Trine S

One Comment

  1. Pingback: Året 2019 – FIX

Der er lukket for kommentarer.